Home – iZArte nu

iZArte nu – over Zuid-Afrikaanse kunst, kunstenaars, reizen, mooie projecten en actuele wetenswaardigheden

We kijken graag kunst. We reizen graag. We hebben grote interesse in sociale projecten.  We zien het belang van sociaal ondernemen, eerlijke handel, samen delen. We beschouwen Zuid-Afrika als ons tweede moederland.
iZArte geeft vorm aan onze passie voor kunst en design uit Zuid-Afrika. Eerst was er van 2006-2013 Galerie iZArte in de Laarstraat in Zutphen. De galerie is gesloten. Contacten blijven bestaan. De kunstreizen blijven, nu in samenwerking met het Zuid-Afrikaanse Cape Insights. Onze expertise en ons netwerk zetten we in voor projecten in Zuid-Afrika, bijvoorbeeld voor het bijzondere Home of Hope for Girls in Johannesburg.

We berichten graag over Zuid-Afrikaanse kunst, Zuid-Afrikaanse kunstenaars, (kunst)reizen in Zuid-Afrika, mooie projecten en over mooi en inspirerend nieuws uit Zuid-Afrika. De knop ‘Blogs‘ laat nieuwe berichten verschijnen. Op social media (iZArte’s Facebookpagina, Twitter en LinkedIn) posten, liken en delen we over Zuid-Afrikaanse kunst en kunstenaars 

Heeft u interesse in Zuid-Afrikaanse kunst, wilt u in contact komen met een van de ons bekende/bevriende kunstenaars bijvoorbeeld voor aanschaf van een kunstwerk of voor een tentoonstelling, of wilt u op kunstreis naar Zuid-Afrika, neemt u dan gerust contact met ons op. 

Omdat het waardevol is.

Gert en Janneke Rebergen