Home – iZArte nu

iZArte nu – over Zuid-Afrikaanse kunst, kunstenaars, reizen, mooie projecten en actuele wetenswaardigheden

De tijden zijn veranderd. Het is tijd voor een nieuwe iZArte website. Galerie iZArte is gesloten. Contacten blijven bestaan. De kunstreizen blijven, even op een wat lager pitje. Onze passie voor en ons gevoel van verbondenheid met Zuid-Afrika blijft. We hebben een groot netwerk opgebouwd in Zuid-Afrika en in Nederland. We berichten graag over wat bij ons langskomt aan mooi en inspirerend nieuws uit Zuid-Afrika. Via de knop ‘Blogs‘ die nieuwe berichten laat verschijnen. En via social media.

In 2018 besloten we om ons netwerk en onze expertise ook in te willen zetten voor een aantal mooie projecten/bedrijfjes  in Zuid-Afrika. Trefwoorden ook hier: kunst/craftart/kunstenaars, social impact, sociaal ondernemen. Een van deze inspirerende projecten is Mogalakwena. Het tweede tweede project is Home of Hope for Girls. En er kan misschien nog wel meer bij. Over wat we daar doen; volg de blogs

Dit alles is te volgen via deze nieuwe iZArte website en via iZArte’s Facebookpagina, Twitter en LinkedIn.

Heeft u interesse in Zuid-Afrikaanse kunst, wilt u in contact komen met een van de ons bekende kunstenaars bijvoorbeeld voor aanschaf van een kunstwerk of voor een tentoonstelling, of wilt u op kunstreis naar Zuid-Afrika, neemt u dan gerust contact met ons op.